Over Geodan Van den Berg

Geodan Van den Berg

Geodan Van den Berg is ontstaan uit een samenwerking van BAM Infra Telecom (voorheen Van den Berg Infrastructuren) en Geodan. Sinds 2009 richt Geodan Van den Berg zich op het ontzorgen van kabel- en leidingbeheerders met Geo-ICT oplossingen. De toegevoegde waarde voor de sector Bouw & Infra, waar wij ons op richten, zit in de bijzondere combinatie van kennis uit de beide moederbedrijven. Op het gebied van bouw en ondergrondse infrastructuren (BAM Infra Telecom) en locatie-informatie en geo-informatiesystemen (Geodan). Zo ontwikkelen we voor deze sector duurzame middelen voor het integreren en ontsluiten van digitale en locatie-informatie. Daarmee vormen wij een unieke speler op de Bouw & Infra markt.

Sinds december 2018 is Geodan Van den Berg onderdeel van GOconnectIT B.V. Het combineren van de kennis en ervaring van beiden organisaties resulteert in een unieke partij die optimaal in staat is haar klanten volledig te ontzorgen. Door het faciliteren en verbeteren van de informatie uitwisseling tussen grondroerders en netbeheerders kan daarnaast de kans op graafschade verder worden teruggedrongen.

Werkwijze

Wij hechten grote waarde aan professionaliteit, integriteit en respect en kenmerken ons door een laagdrempelige, persoonlijke benadering.

Maatwerkoplossingen

We bieden maatwerkoplossingen. De juiste oplossing hangt immers samen met de kenmerken van uw organisatie en met de aanwezige techniek, organisatie en processen. Voorop staat dat we zoeken naar een oplossing die voor u het beste werkt. Bijvoorbeeld door u alles uit handen te nemen of juist alles samen met u te doen. U beslist.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Geodan Van den Berg en onze werkwijze? Bekijk dan hier de corporate brochure of neem contact met ons op via T: 0343-594532, E: info@geodanvandenberg.nl.