Advisering KLIC-WIN

KLIC-WIN, geldt dat ook voor mij?

Het Kadaster werkt hard aan om het KLIC-systeem om te bouwen naar een KLIC-WIN systeem(WI(B)ON). Een state of the art systeem waarmee Nederland ver vooruitloopt in de Wereld van de infrastructuren. De netbeheerders in Nederland bereiden zich sinds 2018 voor op de aansluiting op KLIC-WIN. GO Wibon heeft een aanpak ontwikkeld waarmee organisaties volledig ontzorgt worden in de aansluiting op KLIC-WIN. Zelf in control blijven? Met onze shared oplossingen beheren niet wij uw infrastructuren, maar kunt u dat zelf doen.

Uw keuzes, ons advies

Bent u klaar voor op de overgang naar KLIC-WIN? Weet u met welke wettelijke verplichtingen u te maken heeft? Vragen waarmee wij u kunnen helpen. Als u al klant bent van GO Wibon dan zullen wij u weer volledig, zoals u gewend bent, ondersteunen in de aansluiting op KLIC-WIN. Nog geen klant? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van ons bedrijf. Wij zijn niet voor niets marktleider in dit domein. Wij kunnen u adviseren over de keuzes die u moet maken, en op basis daarvan krijgt u een advies op maat, rekening houdend met uw interne capaciteit en bedrijfsambitie.

Is uw data op orde?

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is een korte analyse van uw asset-data. Met KLIC-WIN komt er ook een nieuw datamodel: IMKL2015. Middels dit datamodel zal het Kadaster, als dit noodzakelijk is, deze data ook beschikbaar stellen volgens de Europese INSPIRE-richtlijn. In onze analyse kijken we met uw data-experts of u vanuit uw huidige asset-data kunt leveren in het gewenste IMKL2015. In het geval dat dit nog niet zo is, dan kunnen we u uiteraard adviseren over de benodigde aanpassingen of uw helpen uw data op niveau te brengen.

Uw overgang naar KLIC-WIN

In het advies zullen wij ook beschrijven wat voor uw organisatie de stappen zijn om over te gaan naar KLIC-WIN. U bent daarmee verzekerd van een gestructureerde overgang en rust binnen uw organisatie. Voor persoonlijk advies neem contact op met Patrick Straver T 06 – 5230 2058, Jan Smit T 06 – 5182 3254 of vul onderstaand formulier in.

  Organisatie

  Afdeling

  Naam

  E-mail

  Functie

  Telefoon

  Anti-spam

  captcha