Disclaimer

De informatie op deze pagina’s is eigendom van Geodan Van den Berg. Het kopiëren van de informatie is toegestaan vermits voor niet-commercieel gebruik en met bronvermelding. De prijs- en andere informatie op deze pagina’s kan zonder kennisgeving wijzigen. Aan de informatie op deze pagina’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen of opmerkingen met betrekking tot permissies en restricties kunnen gestuurd worden naar info@geodanvandenberg.nl.

De pagina’s op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren. Ondanks onze controles en omdat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. Geodan Van den Berg doet er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie software.

Geodan Van den Berg kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze site, maar voelt zich er wel verantwoordelijk voor. Meldingen van zaken waarvan u denkt dat ze onverenigbaar zijn met het Geodan Van den Berg beleid kunt u rapporteren aan info@geodanvandenberg.nl.

Copyright © 2019 Geodan Van den Berg