De nieuwe Klik! is uit

In deze editie van Klik! magazine presenteert Geodan Van den Berg het nieuwe WIBON systeem. Dit systeem is in eerste instantie ontwikkeld om onze klanten te ontzorgen bij de aansluiting op het KLIC-WIN systeem van het Kadaster. Binnen het nieuwe WIBON systeem biedt de viewer bovendien meer mogelijkheden dan voorheen. Het is een GIS viewer die ook draait op tablets en continu is aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

Ook vertellen we u meer over het Boomregister. In de ondergrond liggen niet alleen 1,7 miljoen kilometer kabels en leidingen maar ook boomwortels. Het boomkronenbestand van het Boomregister heeft alle ruim 100 miljoen bomen in Nederland in kaart gebracht. In Klik! leest u hoe dit bestand netbeheerders, gemeenten en grondroerders helpt om de verborgen risico’s voor bomen én netwerken aan de oppervlakte te brengen.

Verder aandacht voor KLIC-WIN. Geodan Van den Berg is klaar om haar klanten aan te sluiten op het nieuwe loket. Maar hoe ver is het Programma KLIC-WIN? Vijf vragen aan de programmamanager bij het Kadaster, Herman Waijers.

Wilt u ook op de hoogte worden gehouden over de WION en duurzame oplossingen voor Bouw & Infra, maar bent u nog geen abonnee? Meld u dan hier aan.

Contact

Wilt u meer weten over mogelijkheden van Geodan Van den Berg? Neemt u dan contact met ons op via T: 020 – 5711393, E: info@geodanvandenberg.nl.