WIONapp

WIONapp_tablet_graven

De juiste, actuele informatie in het veld

Met de door Geodan Van den Berg ontwikkelde WIONapp beschikken grondroerders tijdens de graafwerkzaamheden altijd over de juiste, actuele informatie.

Laagdrempelig en makkelijk in gebruik

Via een aantal simpele handelingen heeft u als grondroerder al uw Klic-gegevens digitaal beschikbaar in het veld. Na registratie van uw bedrijf op de WIONapp-gebruikersbeheerwebsite, kunt u na de aanschaf van credits direct aan de slag. Ook kunt u de WIONapp downloaden op uw tablet, via de App Store, of de Google Play Store. Met de link die u vanuit het Kadaster krijgt, kunt u op een eenvoudige manier, direct de betreffende graafmelding downloaden naar de WIONapp-omgeving. Vanuit die omgeving wordt er een e-mail gestuurd naar de adressen die u heeft opgegeven in de WIONapp-managerwebsite. Bijvoorbeeld naar diegene die de melding digitaal moeten kunnen raadplegen in het veld. Door te klikken op de beschikbare link in de e-mail, wordt automatisch – zonder in te loggen – alle verstrekte informatie van de graafmelding naar uw tablet gedownload (gestuurd) en weergegeven.

Uniek hierbij is dat Geodan Van den Berg het mogelijk maakt om de geleverde Klic-gegevens te combineren met verschillende gratis ondergronden (o.a. luchtfoto en BRT achtergrond van PDOK*). * Publieke Dienstverlening Op de Kaart

In de praktijk getest en ontwikkeld

De WIONapp is ontwikkeld en getest in samenwerking met BAM Infra Telecom. Dit heeft geresulteerd in een app die direct aansluit op het werkproces van grondroerders. Bij de ontwikkeling van de app is tevens rekening gehouden met de rechtsgeldigheid bij gebruik. Agentschap Telecom schrijft voor dat de Klic-meldingen in de originele staat aanwezig moeten zijn op de graaflocatie. Alle door het Kadaster geleverde kaartlagen moeten dus in origineel formaat te raadplegen zijn.
> Lees in dit Klik! magazine artikel meer over hoe BAM Infra Telecom de WIONapp inzet

In control tijdens graafwerkzaamheden

Met de WIONapp is het mogelijk om volledig digitaal te werken en zo beter ‘in control’ te zijn over de graafwerkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase. Ook levert Geodan Van den Berg met de WIONapp een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), want het printen van Klic-meldingen is nu niet meer nodig.

Omdat bij het gebruik van de app de graafberichten op een effectieve en duidelijke manier worden ontsloten wordt de veiligheid en kwaliteit van de graafwerkzaamheden gemaximaliseerd.

Ook gebruik maken van de WIONapp?

De WIONapp is te downloaden via de Google Play Store en de App Store. Neem voor meer informatie contact met ons op via: T +31 (0)20 – 5711 393 of E info@geodanvandenberg.nl

google_play app_store